Rovaniemen taksi Timo Tolonen

Luotettavaa lappilaista taksipalvelua

Soita suoraan

040 865 9601

Tilausajo

Tilausajoa Rovaniemen seudulla

Onko sinulla tarvetta päästä perille luotettavasti ja turvallisesti? Tiedätkö kuljetustarpeesi kenties jo hyvissä ajoin etukäteen? Rovaniemen taksi Timo Tolonen tarjoaa ammattitaitoista tilausajoa Rovaniemen seudulla ja hieman laajemminkin koko Lapin alueella.  Mukavan ja nykyaikaisen farmarivolvon  kyydissä matka sujuu rattoisasti niin lähelle kuin kauemmaksikin. 

Ota yhteyttä ja tilaa taksikuljetus jo etukäteen

Kun tiedät että tulet tarvitsemaan itsellesi tai seurueellesi taksipalvelua kannattaa ottaa jo ajoissa yhteyttä etukäteen niin varmistat että taksi kuljettajineen on varmasti käytettävissäsi tarvitsemanasi ajankohtana. Ota siis oitis yhteyttä ja sovi tilausajosta Rovaniemen taksi Timo Tolosen kanssa niin taksimatkasi onnistuu varmasti!

Kysy tarjousta

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Rovaniemen taksi Timo Tolonen
Metsäkirvinen 9
96440 ROVANIEMI

Y-tunnus: 2263353-8
Puh: 040 865 9601

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Rovaniemen taksi Timo Tolonen:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa